Boek nu je vakantie

Wandelen & Fietsen

Wandel- en fiets/mountainbike liefhebbers kunnen hun hart ophalen in de Veluwse omgeving van Camping de Konijnenberg. De mooie Hanzesteden zijn verbonden door de mooiste stukken natuur. Bossen waarin nog echte wilde dieren leven. De Veluwe is met zijn prachtige bossen en hoogteverschillen ook bij uitstek geschikt op de mountainbike te verkennen!

wandelen.jpg

Wandelen op de Veluwe

Mooie wandelroutes direct aan de camping

Al wandelend over de Veluwe kunt u rustig genieten van al het moois wat de stukje van Nederland te bieden heeft. Kies voor een rondje, een ronde, of een complete dag wandelen. Voor de kinderen bestaan er korte routes van een kleine 4 kilometer. Op deze stukken is de kans groot dat u wild spot!

Zo zijn er routes met vogels, herten of zwijnen. Maar u kunt ook kiezen om een langer stuk te lopen. Elke route met zijn eigen thema: kastelen, natuur, bos, open vlaktes en natuurlijk langs de lekkerste appeltaarten!

veluwe.jpg

Fietsen op de Veluwe

Zelf of huren

Ook fietsroutes zijn er in overvloed op de Veluwe. Ga mountainbiken of huur een fiets voor de verharde paden. Ook hier is er veel keuze in routes. Kort of lang, u kiest. Ga voor een serieuze route van 225 of 65 kilometer en bekijk alle uitzichtpunten. Of kies voor een lekker stukje fietsen en kies uit routes van bijvoorbeeld 27 of 10 kilometer. De Veluwe biedt u vele omgevingen om van te genieten op de fiets. 

Ontdek de prachtige natuur van de Veluwe in het mooiste fietsgebied van Nederland. Bekijk het Solsche gat, het onderduikershol bij Drie de Ermelose of kasteel Staverden, het kleinste stadje van Nederland.

Huur een fiets