Boek nu je vakantie

Faciliteiten

Bij Camping de Konijnenberg ben je verzekerd van een geweldige vakantie. Op ons park kun je eindeloos genieten van vele faciliteiten.

Beleef veel waterpret in het overdekte zwembad met daarin diverse leuke toestellen, klimmen, glijden en spelen op een van onze mooie Outdoor Speeltuinen, potje voetballen op het Pannaveld, kom een strike gooien op een van onze Funbowling banen of bij minder weer lekker spelen in de Indoor speeltuin! Kortom, er is voldoende te beleven!

Grand Cafe 'De Konijnenberg'

Vakantie op de Veluwe is ontspanning, genieten, gezelligheid, rust en bovenal lekker eten zonder het zelf te moeten bereiden!

In ons gezellige restaurant 'De Konijnenberg' kun je genieten van een ontbijt met verse afgebakken broodjes, van een lekkere lunch zoals een uitsmijter of vraag eens naar de soep van de dag! Ook natuurlijk een heerlijk diner mag niet ontbreken natuurlijk! Probeer eens de gemarineerde kipsate of de verse gebakken zalm!

Ook voor de kleine boefjes hebben wij lekkernijen zoals een 'Bambino pizza margarita' of een lekkere kindermenu met verrassing!

Alvast eet smakelijk hoor! mmm.....

KLIK HIER om een tafel te reserveren!

Bekijk hier de menukaart!

Indoor Binnenspeeltuin

Kom lekker binnen spelen!

Ook met minder mooi weer kunnen de kinderen zich opperbest vermaken in onze nieuwe Indoor Binnenspeeltuin!

Altijd plezier

Klimmen, klauteren, glijden, springen, dansen... In de indoor speeltuin van Camping de Konijnenberg kun je je uren vermaken in de klimtoestellen en met de spellen. Iedereen mag hier komen spelen, jong en degenen die zich nog jong voelen!

Recreatieteam en animatie

De kids vermaken zich uren met het recreatieprogramma dat u wordt aangeboden door ons recreatieteam. Denk hierbij aan klassieke vossenjachten, een kinderbingo, discozwemmen, pannenkoeken/pizza avonden, kinderkookcafe, natuurlijk een 'Zeskamp' voor jong&oud of een gezellige kleedjesmarkt staat zeker op de planning!

Verder is onze camping uiteraard uitgerust met:

  • Mooie en schone sanitair voorzieningen
  • Een overdekt zwembad met groot terras en een Poolbar
  • Restaurant en cafe 
  • Cafetaria voor een lekker frietje of heerlijke menu's
  • Grote speeltoren en een pannaveld
  • Indoor Binnenspeeltuin
  • Funbowling banen
Openingstijden faciliteiten
240330-45-deKonijnenberg.jpg

Funbowl Familie Bowling!

Voor jong én oud!

'NIEUW bij Camping de Konijnenberg! Funbowling voor de héle familie!'

Funbowling is dé nieuwe mini bowling sensatie. Deze nieuwe indoor faciliteit is voor een heel breed publiek!

Gezellig bowlen met je vriendjes, je ouders of zelfs met je opa of oma! Wie gaat er van jullie winnen!?

KLIK HIER om een baan te reserveren!

DJI_0520.jpg

Cafetaria 't Konijntje!

Wat is het heerlijk om eens een keer niet te hoeven koken…. Voor die momenten is het lekker makkelijk en lekker om een patatje te bestellen bij 'Cafetaria 't Konijntje!

Cafetaria 't Konijntje biedt in het hoog en laag seizoen een uitgebreid assortiment zoals verse patat, allerlei soorten snacks, frisdrank, verpakt ijs en softijs. Direct bij het entree vind u de cafetaria!

Speeltoren en Pannaveld van Camping de Konijnenberg te Harderwijk