Boek nu je vakantie

Faciliteiten

Bij Camping de Konijnenberg ben je verzekerd van een geweldige vakantie. Op onze camping kun je eindeloos genieten van de vele faciliteiten. Beleef veel waterpret in het overdekte zwembad, lekker spelen op onze speelplekken of leef je helemaal uit op het sportveld. Het animatieprogramma ( in alle vakanties) is zeer uitgebreid en leuk voor kinderen t/m 14 jaar. In onze restaurant kun je heerlijk eten, ook op het terras zodat je lekker van het weer kunt genieten. De omgeving verkennen? Huur dan een fiets en geniet van de prachtige uitzichten. Jong en oud zullen een geweldige tijd beleven!

'De Konijnenberg 2021 Vakantiemagazine'

Recreatieteam en animatie

De kids vermaken zich uren met het recreatieprogramma dat u wordt aangeboden door ons recreatieteam. Denk hierbij aan klassieke vossenjachten, een kinderbingo, discozwemmen, pannenkoeken/pizza avonden, kinderkookcafe maar ook natuurlijk een 'Zeskamp' voor jong&oud of een gezellige kleedjesmarkt staat zeker op de planning!

Verder is onze camping uiteraard uitgerust met:

  • Mooie en schone sanitair voorzieningen!
  • Een overdekt zwembad met groot terras en een Poolbar!
  • Een campingwinkel voor de losse dingen!
  • Cafetaria voor een lekker frietje of heerlijke menu's!
  • Grote speeltoren en sportveld!
Openingstijden faciliteiten

Restaurant 'De Konijnenberg'

Vakantie op de Veluwe is ontspanning, genieten, gezelligheid, rust en bovenal lekker eten zonder het zelf te moeten bereiden. In ons gezellige restaurant kun je genieten van heerlijke gerechten, zowel lunch als diner of een lekkere kindermenu zoals frikandel of een pizza, ook de kinderen zijn er gek op!

DJI_0520.jpg

Cafetaria 't Konijntje!

Wat is het heerlijk om eens een keer niet te hoeven koken…. Voor die momenten is het lekker makkelijk en lekker om een patatje te bestellen bij 'Cafetaria 't Konijntje!

Cafetaria 't Konijntje biedt in het hoog en laag seizoen een uitgebreid assortiment zoals verse patat, allerlei soorten snacks, frisdrank, verpakt ijs en softijs. Direct bij het entree vind u de cafetaria!

Gezin eigen vakantiewoning 2021.jpg

Take-Away bij 'Restaurant de Konijnenberg'

Wij kunnen niet wachten tot de restaurants weer volledig open mogen, maar tot die tijd kun je nu bij ons restaurant heerlijke gerechten afhalen! 

Take Away menu 2021.jpg