Boek nu je vakantie

Faciliteiten

Bij Camping de Konijnenberg ben je verzekerd van een geweldige vakantie. Op onze camping kun je eindeloos genieten van vele faciliteiten. Beleef veel waterpret in het overdekte zwembad met daarin diverse leuke toestellen, lekker spelen op onze speelplekken, potje voetballen in de voetbalkooi of ga gezellig bowlen in onze mooie funbowlingroom!

Grand Cafe 'De Konijnenberg'

Vakantie op de Veluwe is ontspanning, genieten, gezelligheid, rust en bovenal lekker eten zonder het zelf te moeten bereiden!

In ons gezellige restaurant 'De Konijnenberg' kun je genieten van een ontbijt met verse afgebakken broodjes, van een lekkere lunch zoals een uitsmijter of vraag eens naar de soep van de dag! Ook natuurlijk een heerlijk diner mag niet ontbreken natuurlijk! Probeer eens de gemarineerde kipsate of de verse gebakken zalm!

Ook voor de kleine boefjes hebben wij lekkernijen zoals een 'Bambino pizza margarita' of een lekkere kindermenu met verrassing!

Alvast eet smakelijk hoor! mmm.....

Bekijk hier de menukaart!

Recreatieteam en animatie

De kids vermaken zich uren met het recreatieprogramma dat u wordt aangeboden door ons recreatieteam. Denk hierbij aan klassieke vossenjachten, een kinderbingo, discozwemmen, pannenkoeken/pizza avonden, kinderkookcafe, natuurlijk een 'Zeskamp' voor jong&oud of een gezellige kleedjesmarkt staat zeker op de planning!

Verder is onze camping uiteraard uitgerust met:

  • Mooie en schone sanitair voorzieningen
  • Een overdekt zwembad met groot terras en een Poolbar
  • Restaurant en cafe 
  • Cafetaria voor een lekker frietje of heerlijke menu's
  • Grote speeltoren en een pannaveld
  • Funbowling banen
Openingstijden faciliteiten

Funbowl Familie Bowling!

Voor jong én oud!

'NIEUW bij Camping de Konijnenberg! Funbowling voor de héle familie!'

Funbowling is dé nieuwe mini bowling sensatie. Deze nieuwe indoor faciliteit is voor een heel breed publiek!

Gezellig bowlen met je vriendjes, je ouders of zelfs met je opa of oma! Wie gaat er van jullie winnen!?

DJI_0520.jpg

Cafetaria 't Konijntje!

Wat is het heerlijk om eens een keer niet te hoeven koken…. Voor die momenten is het lekker makkelijk en lekker om een patatje te bestellen bij 'Cafetaria 't Konijntje!

Cafetaria 't Konijntje biedt in het hoog en laag seizoen een uitgebreid assortiment zoals verse patat, allerlei soorten snacks, frisdrank, verpakt ijs en softijs. Direct bij het entree vind u de cafetaria!

Speeltoren en Pannaveld van Camping de Konijnenberg te Harderwijk