Boek nu je vakantie

Camping de Konijnenberg ligt op de prachtige Veluwe

Dit natuurgebied biedt veel uitjes voor de natuurliefhebbers

Zo is het Nationaal Park de Hoge Veluwe een echte aanrader. Hier kunt u naar hartenlust fietsten of wandelen. Geniet van 5.400 hectare aan bos, flora en fauna. Wees een beetje stil in het bos, misschien ziet u wel een hert of een wildzwijn! Die leven namelijk in het wild in deze bossen. Maar ook vogels en reptielen zijn hier aanwezig!

Stop bij mooie uitkijkpunten waar u kunt genieten van een overzicht over een groot deel van het park.U rijdt in iets meer dan 30 minuten van de camping naar het park.

hardewijk.jpg

Hanzesteden

Verder vindt u op de Veluwe de bekende Hanzesteden

Harderwijk is er hier een van en de ligt bijna tegen Camping Konijnenberg aan. Ga hier niet alleen shoppen en genieten van de mooie terrasjes maar ontdek ook de welvarende historie van de steden: Elburg, Hattem en Harderwijk.

Alle drie de steden hebben hun eigen charme en geven u dat typische vakantiegevoel! Harderwijk ligt op slechts 5 minuten met de auto en 10 minuutjes fietsen!

Kasteel de Vanenburg putten.jpg

Kasteelbezoek

Ook een kasteelbezoek kan natuurlijk niet ontbreken aan een mooie vakantie op de Veluwe

Kasteel De Vanenburg stamt uit de 17e eeuw en ligt vlakbij Putten. Om kasteel Vanenburg te bezoeken rijdt u 15 minuten met de auto! Ook kasteel de Essenburg is een imposante verschijning. Dit kasteel ligt ook op 15 minuten rijden maar dan de andere kant op.

Meer bezienswaardigheden
apenheul.jpg

Apenheul

Op de Veluwe vindt u naast de wilde herten en zwijnen ook apen

Bezoek de Apenheul en laat de doodshoofdaapjes op uw schouder zitten, niet schrikken hoor! Luister naar de gorilla’s die kunnen heel hard brullen, zie de bavianen slingeren en loop door het bergapen gebied waar u bijna vergeet dat u in Nederland loopt.

In 30 minuten rijden staat u tussen de leukste apen van Nederland.

Dagje uit met de kinderen