Boek nu je vakantie

Een vakantiewoning kopen in Nederland?

Een vakantiewoning kopen in Nederland is het hele jaar door genieten van vakantie

Ga op vakantie wanneer het u uitkomt en wanneer u daar aan toe bent. Geniet het hele jaar door van alle faciliteiten, ontdek nieuwe fiets- en wandelroutes in de omgeving en bezoek leuke uitjes zoals de Dolfinarium of heerlijk varen op het welbekende Veluwemeer. Koop nu al uw prachtige recreatiewoning vanaf € 69.500,00 incl. eigen grond v.o.n. parkeerplaats, tuin en terrasaanleg en het inventaris. Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan omtrent het investeren in een vakantiehuis.

verkoop.jpg

Ontdek de mogelijkheden bij Camping de Konijnenberg Harderwijk

Gaat u graag op vakantie in Nederland?

Dan is het kopen van een vakantiewoning voor eigen gebruik een ideale investering. Zo kunt u op vakantie gaan wanneer het u uitkomt en wanneer u daar aan toe bent. Op ons recreatiepark zijn er verschillende typen vakantiewoningen te koop. Allen variërend in type, afmeting, uitvoering en prijsklasse.

Of u nu op zoek bent naar een chalet voor twee personen of een ruime recreatiewoning voor een groot gezin. Bij Camping de Konijnenberg Harderwijk vind u wat u zoekt!

Chalet riant.jpg

Wilt u meer informatie over het kopen van een vakantiewoning in Nederland?

Interessant netto rendement

Dankzij de toenemende vraag naar binnenlandse vakanties is het steeds interessanter om een vakantiewoning te kopen voor verhuur. Wanneer u investeert in een vakantiewoning en deze laat verhuren door onze eigen verhuurorganisatie, ontzorgen wij u volledig.

Wij verzorgen het hele jaar door het verhuurproces van uw vakantiewoning. Zo kunt u in alle rust en zonder zorgen genieten van uw investering met een interessant netto rendement van 7% per jaar.