Boek nu je vakantie

Uw eigen vakantiewoning midden in de Veluwse bossen en ook nog eens op fietsafstand van het Veluwemeer?

Dan zijn wij uw ideale vakantiebestemming! Heerlijk uw eigen plekje midden in de natuur, genieten van vakanties wanneer u wilt en onbeperkt gebruik maken van onze faciliteiten. Het kan allemaal bij Camping de Konijnenberg in Harderwijk!

Verkoop informatiedagen 18 t/m 20 mei!

Voor eigen gebruik of als investering!

Bent u opzoek naar een vakantiewoning waar u het gehele jaar veilig naar toe op vakantie kan gaan midden in de welbekende Veluwse bossen en ook nog eens op fietsafstand van het Veluwemeer?

Kom naar de informatiedagen tijdens het Pinksterweekend van 18 mei tot 20 mei 2024 van 10.00 uur - 17.00 uur!

Heerlijk uw eigen plekje midden in de natuur, genieten van vakanties wanneer u wilt, onbeperkt gebruik van maken van onze faciliteiten.

Het is allemaal mogelijk bij Camping de Konijnenberg in Harderwijk!

Villa Special foto1

Binnenkort te bezichtigen!

Prachtige vakantievilla!

Binnenkort zijn deze prachtige vakantievilla's te bewonderen op ons park!

Deze stijlvolle en duurzame vakantiewoningen worden geheel nieuw en compleet opgeleverd met tuin- terrasaanleg, parkeerplaats, luxe meubelpakket en kan worden uitgebreid met een hottub of saunabarrel! 

Deze woningen zijn toegangkelijk voor 4 personen en worden te koop aangeboden op eigen grond. In totaal zullen wij 25 van deze model woningen geplaatst gaan worden op ons park! Mooie investering voor de verhuur, voor eigen gebruik of eventueel te combineren! 

Zoekt u mooie en tevens luxe vakantiewoning welke van vele opties is voorzien? Een vakantiewoning welke prachtig ligt gelegen op een ruime- en zonnige hoekperceel midden op de Veluwse Bossen en op fietsafstand van het Veluwemeer? Dan is dit uw kans!

Meer info
Informatieaanvraag
Kies een datum en tijd wanneer je langs wilt komen.
Kalender  Tijdstip 
An error occurred in the template 5::7a8073d39bfc58557f09c575aae64cfa