Boek nu je vakantie

Graag uw eigen vakantiewoning midden in de Veluwse bossen en ook nog eens op fietsafstand van het welbekende Veluwemeer?

Dan zijn wij uw ideale vakantiebestemming! Heerlijk uw eigen plekje midden in de natuur, genieten van vakanties wanneer u wilt en onbeperkt gebruik maken van onze faciliteiten.

boslodge1.jpg

Nieuw! De 'Boslodge'

Duurzame en stijlvolle recreatiewoning

Bent u opzoek naar een vakantiewoning waar u het gehele jaar veilig naar toe op vakantie kan gaan midden in de welbekende Veluwse bossen en ook nog eens op fietsafstand van het Veluwemeer?

Dan is de 'Boslodge' hét type vakantiewoning waar u onbeperkt kan genieten van de natuur, de rust maar ook ultiem vakantieplezier!

Heerlijk uw eigen plekje midden in de natuur, genieten van vakanties wanneer u wilt, onbeperkt gebruik van maken van onze faciliteiten.

Het is allemaal mogelijk bij Camping de Konijnenberg in Harderwijk!

Wilt u graag meer informatie over de Boslodge? Vraag dan vrijblijvend een brochure aan en vul het contactformulier in!

Kijk hier voor de specificaties en look van de Boslodge!

verkoop.jpg

Ontdek de mogelijkheden bij Camping de Konijnenberg Harderwijk

Gaat u graag op vakantie in Nederland?

Dan is het kopen van een vakantiewoning voor eigen gebruik een ideale investering. Zo kunt u op vakantie gaan wanneer het u uitkomt en wanneer u daar aan toe bent. Op ons recreatiepark zijn er verschillende typen vakantiewoningen te koop. Allen variërend in type, afmeting, uitvoering en prijsklasse.

Of u nu op zoek bent naar een chalet voor twee personen of een ruime recreatiewoning voor een groot gezin. Bij Camping de Konijnenberg Harderwijk vind u wat u zoekt!