Boek nu je vakantie

Dagje uit met de kinderen

Voor de kinderen is ontzettend veel te beleven in de omgeving van Camping de Konijnenberg. Meer dan u kunt doen tijdens één vakantie op onze camping, maar dat is geen probleem, dan komt u volgend jaar gewoon gezellig weer terug!

klimbos.jpg

Klimmen in Garderen met de kinderen

Begin bijvoorbeeld met een dag heerlijk klimmen in het klimbos in Garderen. Het klimbos ligt op 20 minuten rijden vanaf Camping de Konijnenberg. Test hoe dapper u en de kinderen zijn met 9 parcoursen en een tophoogte van wel 25 meter! Kies uit verschillende parcoursen, variërend van hoog, laag, lang of kort. Stap voor stap over houten touwbruggen, met netten omhoogklimmend en met tokkels naar beneden!

Als u dan honger heeft gekregen van al het klimmen staan wij op de camping klaar met een wel verdiend frietje.

Bezoek het Klimbos
dolfinarium harderwijk foto.jpg

Dolfijnen kijken met de kids

Een rustiger dagje uit met de kinderen? Geniet dan van een wandeling door het Dolfinarium! Geniet van de shows die worden gegeven. Springende dolfijnen, dansende zeeleeuwen en trotse walrussen.

Verder kunt u de zeehonden bekijken en roggen aaien!

Bezoek het Dolfinarium
Strand horst ermelo.jpg

Zwemmen, zon en ijsjes in Horst

Op de Veluwe kunt u ook genieten van een dagje zon, water en strand! Geniet lekker van een dagje ontspannen bij Strand Horst! Zwemmen, boekje lezen, strandvolleybal of misschien wel een windsurf les!

De Veluwe biedt u ook het heerlijke gevoel van zand tussen de tenen.

Meer de beleven op de Veluwe

De Veluwe is een veelzijdig gebied voor alle facetten van het vakantiegevoel en ook de kinderen genieten van een week, twee of zelfs drie weken op Camping de Konijnenberg.

Meer over de Veluwe