Veluwe Lodge

Riante vakantiewoning op een ruim perceel (Nr. 266)

  • Geschikt voor 4 personen.
  • Groot perceel (nummer 266) met nieuw tuin- en terrasaanleg
  • Getoonde prijs is: Vakantiewoning incl. eigen koopkavel, parkeerplaats, aansluitkosten en tuinaanleg.
  • Aankoop inventaris mogelijk.
  • Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie daarvan.

De Veluwe Lodge is een ruime, moderne en onderhoudsvriendelijke vakantiewoning welke te koop staat op eigen grond die zeer compleet is afgewerkt met duurzame materialen en van vele luxe is voorzien.

Het gevoel van inspiratie wordt direct opgeroepen wanneer u binnenstapt. U staat direct in de grote living met de luxe keuken waar een mooie en tevens moderne kookeiland staat met daaraan luxe keukenstoelen waar u uw gerecht ook kunt serveren. de keuken is voorzien van alle benodigde keukenaccessoires. Dit laatste houdt in dat u beschikt over een kook inductieplaat, afzuigkap, koel-vriescombinatie, vaatwasser, magnetron, en oven.

De Veluwe lodge is geschikt voor 4 personen en heeft twee ruime slaapkamers met voldoende opbergruimte.

Één slaapkamer heeft een eigen badkamer met douchecabine en wasmeubel en is er nog een ruime badkamer aanwezig met douchecabine + nog de wasmeubel en is er een apart toilet.

De vakantiewoning ligt op een ruime perceel met een grote tuin, terras en een eigen parkeerplaats. Ook is er een aparte berging aanwezig waar u uw gereedschap of fietsen kunt opslaan. 

Daarnaast kunt u ook nog eens heerlijk ontspannen in de hottub samen met uw partner! Ultieme wellness beleving midden op de Veluwe!

Informatieaanvraag
Kies een datum en tijd wanneer je langs wilt komen.
Kalender  Tijdstip